Mozzarella en oli a la provenzal

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 boles de mozzarella gran, 4 tomàquets assecats al sol en oli, 2 grans d'all, 2 fulles de llorer, pebre negre en grans, branquetes de farigola, branquetes de romaní, i oli d'oliva.

Elaboració

Comencem preparant l'all, per a això li traiem la pell i el tallem a rodanxes lleugerament gruixudes. Reservem. Escorrem la mozzarella i la assequem lleugerament amb paper de cuina. Introduïm el formatge dins del pot que anem a utilitzar i repartim els tomàquets i l'all dins d'aquest. Seguidament afegim el romaní, la farigola, el llorer i el pebre. Continuem afegint l'oli d'oliva fins a cobrir tots els ingredients. Reservem i el deixem macerar com a mínim 5 hores abans de prendre'l.

10min

Notes

Un senzill aperitiu és quelcom del que m'agrada gaudir sempre a taula, els formatges marinats amb oli m'agraden molt, especialment la mozzarella per la suavitat i frescor que té. Avui us mostro una recepta de mozzarella en oli provençal senzilla i molt rica, ideal com a aperitiu. Una bona fogassa de pa completarà aquest ric mos. Jo he utilitzat boles grans de mozzarella, però si voleu podeu també fer-ho amb les més petites i presentar-lo com aperitiu. La mozzarella en oli provençal és un plat que podeu prendre tant a manera d'aperitiu com a entrant, per a un dinar o sopar lleuger, amb un ric pa i una amanida serà perfecte, a més de lleuger.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Hola Joan.
Jo no soc amant de la mozzarella, però penso que tota aquesta elaboració es podria fer amb un formatge curat, no??? M'agraden tots els formatges...menys la mozzarella !!! ho sento.
Salutacions

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: