Escudella barrejada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/4 kg - Gallina
  • 100 g - Cansalada
  • 2 - Ossos de vedella
  • 200 g - Jarret de vedella
  • Menuts de pollastre o de gallina
  • 200 g - Careta de porc
  • 1/2 kg - Patates
  • 1 - Porro
  • 1 - Pastanaga
  • 1 - Nap
  • 1/2 kg - Bledes
  • 100 g - Arròs
  • 100 g - Fideus gruixuts
  • 1 - Botifarra negra
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Elaboració

Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua durant una mitja hora.
Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets.
Una hora més tard afegiu-hi les verdures tallades.
Deixeu que bulli mitja hora més i hi afegiu l’arròs i els fideus.
Deixeu-ho acabar de coure i en l’últim moment afegiu-hi la botifarra.

Notes

També s’hi poden afegir cigrons o mongetes quan es posen a bullir els ossos, o bé ja bullits en l’últim moment.
S’hi pot posar galets en lloc de fideus i arròs.
Es pot fer una picada d’alls i safrà.
Es pot fer amb careta i peu de porc salat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: