Rostit de filet de boví al estil Vienes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Àustria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de filet
  • sal, pebre
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 pueerro
  • 1 branca d'api
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 4 cullerades plenes de nata (pot 160 g)
  • i 1 estoig de puré de patates (125 g)

4 racions

Elaboració

Fon la mantega en una font, afegeix les verdures picades fines i sobre posa la carn, prèviament condimentada amb sal i pebre.
Porta al forn moderat per rostir, durant 40 min., Banyant de tant en tant la carn amb el seu suc o, si no, amb unes cullerades d'aigua o de vi blanc sec, tenint cura que les verdures no es cremin. Poc abans que estigui llest, banya la carn amb una mica de nata.
Retira les verdures i tritúralas, afegeix el concentrat de tomàquet, la resta de nata i 2 cullerades d'aigua i coure uns minuts més fins aconseguir el gruix desitjat, retirar-le i mantenir calenta.
Prepara el puré de patates segons les indicacions del fabricant, però amb la meitat de l'aigua indicada. Després forma rosetes amb la màniga de decorar sobre la safata del forn greixada amb mantega i porta al forn fins que es daurin.
Serveix la carn tallada a rodanxes, banya amb la salsa i acompanya amb les rosetes de puré de patata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: