Cebes farcides de carn

Ingredients

  • 4 cebes formoses
  • 150 gr de carn picada
  • Salsa beixamel
  • Sal, pebre, oli i formatge per fondre

Elaboració

Tallar la ceba per la meitat i col·locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts.
Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir.
Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: