Cebes farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cebes formoses, 150 gr de carn picada, beixamel, sal, pebre, oli i formatge per fondre
Elaboració
Tallar la ceba per la meitat i col · locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts. Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir. Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2768 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.