Cebes farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cebes formoses, 150 gr de carn picada, beixamel, sal, pebre, oli i formatge per fondre
Elaboració
Tallar la ceba per la meitat i col · locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts. Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir. Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2324 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c