Cebes farcides

Ingredients

  • 4 cebes formoses, 150 gr de carn picada, beixamel, sal, pebre, oli i formatge per fondre

Elaboració

Tallar la ceba per la meitat i col · locar sobre una font de forn amb una mica d'oli. Coure al forn a 180 graus durant uns 15 a 20 minuts. Picar els cors de les cebes i deixar les 2-3 capes de fora per omplir. Fregir la ceba picada juntament amb la carn i salpebrar. Omplir les cebes amb la carn i la beixamel, cobrir amb formatge i gratinar al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1461 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!