Macarrons amb costella de porc

Ingredients

  • 500 grams de macarrons o plomes.
  • 250 grams de costella de porc tallada a trossos petits.
  • ¾ de decilitre d'oli d'oliva.
  • 1 gra d'all.
  • 1 copa de vi Madeira o Brandy.
  • 1 ramet de romaní.
  • 1 culleradeta de llavors de fonoll.
  • 1 fulla de llorer.
  • Sal i pebre.
  • I formatge parmesà o manxec ratllat.

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregir en l'oli la costella trossejada, juntament amb el romaní, llorer, fonoll i l'all sencer, retirar l'all quan estigui daurat.
Després assaonar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi.
Completar la cocció a foc moderat.
A part coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui cuita al punt (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Barrejar bé.

Notes

Servir calent, amb formatge ratllat a part.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: