Coliflor a la napolitana

Ingredients

  • 1 coliflor petita
  • 1 ceba mitjana picada
  • 12 olives a rodanxes
  • 40 grams de tàperes picades
  • 400 grams de tomàquet perita en llauna
  • 25 cc d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sucre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Talla la coliflor en ramells i cuina al vapor fins que estiguin tendres.
Liquar bé els tomàquets amb el seu líquid a màxima potència.
Col·locar en una paella oli d'oliva i fregir la ceba, després afegir el tomàquet, les olives, les tàperes, el sucre i deixeu cuinar a foc lent uns 30 minuts.
Afegir la coliflor i barrejar fins que s'impregni amb la salsa, retira i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2022 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: