Bunyols de formatge al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/4 litre de llet
  • 100 grs. de mantega
  • 150 grs. de farina
  • 4 ous
  • 50 grs. de formatge gruyère
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bullir la llet en una olla amb la mantega i la sal.
Afegir la farina i remoure la barreja durant uns cinc minuts a foc lent, fins que es separi del fons, deixar refredar i afegir els ous un per un.
Mentre es barreja amb una cullera de fusta, tallar el formatge a dauets i incorporar a la massa.
Fer boletes (es pot usar una cullera) i ubicar-les en una safata d'anar al forn prèviament enmatecada.
Pintar les boletes amb rovell d'ou.
Empolvorar amb formatge ratllat i portar-les al forn preescalfat a temperatura mitjana durant uns 20 a 25 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: