Bacallà a la tortosina

Ingredients

  • 800 grs. de bacallà sec.
  • 3 alls.
  • 1 fulla de llorer.
  • Pebre blanc en pols.
  • 1/2 bitxo.
  • 3 tomàquets frescos.
  • 2 tasses d'esmorzar plenes d'oli.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli, sofregirem el bacallà (remullat) tallat a trossos, els alls sense pelar i aixafats al morter, la fulla de llorer, una mica de pebre, el bitxo, sal i els tomàquets sense pell ni llavors, ben picats.
Ho taparem amb un plat que tingui aigua i ho deixarem coure a foc lent, remenat-ho de tant en tant fins que el tomàquet quedi convertit en una salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: