Endívies amb formatge blau

Ingredients

  • 4 endívies
  • 1 brot d’api
  • 80 gr de formatge roquefort
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 grapat de nous
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Introduïu el formatge roquefort en un bol, afegiu-hi la crema de llet i mescleu-ho amb una forquilla fins a obtenir una crema homogènia.
Salpebreu-la i reserveu-la.
Renteu les endívies, talleu-les per la meitat i disposeu-les en una plata.
Després, netegeu l’api i talleu-lo a daus.
Repartiu l’api i les nous sobre les endívies.
Serviu el plat acompanyat de la salsa en una salsera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: