Pollastre picant amb pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces peses de pollastre (pits, cuixes desossades, etc.)
  • 4 mitjos préssecs
  • 1 manat de cebes tendres
  • 200 g de formatge cremós
  • Al gust unas gotas de salsa picant
  • 100 g de crema de llet
  • 100 g de pernil
  • 1 mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Assaoneu lleugerament amb sal i pebre les peces de de pollastre, fregir breument i col · locar en una font per anar al forn.
Cobrir amb meitats de préssec i escampar la ceba per sobre.
Barreja la crema amb el formatge i la salsa picant i afegeix sobre les peces de pollastre, cobreix aquestes amb pernil saltat.
I col·loca al forn durant aproximadament 30 minuts a 220 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mireia Mateu diu:
Joan, que quina crema parlem!!!! crema de llet??
Gràcies!!
Joan Corminas diu:
Hola Mireia
La crema de llet és la nata, crec que en català està ben escrit de les dues maneres. Rep una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: