Hamburgueses d'espinacs
Ingredients
- 300 g de fulles d'espinacs
- 1 porro
- 1 ou
- 2 cullerades de farina
- 50 g de formatge feta (d'ovella)
- Sal
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Renta els espinacs i els porros i talla en trossos petits (l'espinac tallat no massa petit, al voltant de 3 a 4 cm).
Talla el porro en petits anells i esmicola el formatge feta.
Posa tots els ingredients en un recipient i barreja bé la massa, posa 2 cullerades de barreja a la paella amb oli d'oliva ben calent i fregeix pels dos costats fins que tinguin un bonic color daurat
Etiquetes:
Hamburgueses d'espinacs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c