Canelons de bacallà i ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 500 grams de bacallà remullat i sense espines.
  • 5 ous.
  • 1 trosset de bitxo.
  • 4 grans d'all.
  • 2 cullerades de crema de llet.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb abundant oli, fregeix els alls i el bitxo, retira del foc perquè no es cremi.
En aquest oli submergir el bacallà durant dos minuts.
Retira el bacallà i deixa l'equivalent de dues cullerades d'oli.
Torna a posar el bacallà, remou i pica amb l'ajuda d'una cullera de fusta.
Afegeix els ous, lleugerament batuts, i sense deixar de remoure afegir la crema de llet, salpebrar al gust.
Farcir els canelons i cobrir amb mousse d'escalivada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: