Sopa de patates amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba finament picada
  • Mantega per sofregir
  • 600 g de patates farinoses tallades a trossos,
  • 2 cullerades de fulles de marduix
  • 2,5 dl de brou de verdures ben fort
  • 7,5 dl de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Marduix i flocs de formatge per decorar

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les patates i les fulles de marduix, aboca el brou i la llet, i cuina de 20 a 25 minuts o fins que les patates estiguin toves.
Fes un puré i assaona al gust
Serveix la sopa en plats o bols calents, acompanya de pa ben cruixent i salsitxes de Viena
Adorna amb marduix i flocs de formatge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: