Canelons als Tres Formatges

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 Plaques de canelons.
  • 200 grams de formatge mozzarella.
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 200 grams de Mató.
  • 50 grams de panses sense os.
  • 2 ous durs.
  • Sal i pebre negre acabat de moldre.

4 racions

Elaboració

Aixafa bé amb una forquilla el mató, afegeix la mozzarella picada ben petita, el formatge parmesà, les panses, els ous, la sal i el pebre.
Barreja bé de tots ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: