Sherry Cornetes amb crema de Maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per les Cornetes (En surten, de 8 a 12 peses):
- 2 cullerades de xerès sec
- 2 cullerades de crema
- 40 g de glucosa
- 1 mica de sal
- 50 g de farina tamisada
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
Per la Crema de Maduixes:
- 100 g de maduixes
- 1 cullerada de sucre
- ½ culleradeta de suc de llimona
- 2,5 dl de crema, batuda
- Maduixes per adornar
6 racions
Utensilis
Planxa per fer gofres
Elaboració
Per les cornetes:
Barrege la pasta amb la crema de llet, el xerès, el sucre i la sal, afegeix la farina, passa-la pel sedàs, i afegeix la ratlladura de llimona.
Deixa reposar 1 hora.
Posa a la planxa per fer gofres 1 cullerada de la massa i cou fins que estigui cuita, enrotlla en la forma de fusta i forma les cornetes rodones.
Deixa que es refredi.
Per la crema de Maduixes:
Talla les maduixes en cubs i agrega el sucre i el suc de llimona, i barreja bé amb la crema.
Col•loca les cornetes en els plats de servir i omple amb la crema de maduixes preparada, decora amb les maduixes i serveix immediatament.
Les cornetes romanen fresques en una caixa ben tancada al voltant d'1 setmana, i conserven el sabor, també sense omplir. Per tant, val la pena preparar el doble de la quantitat de massa.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
824 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c