Sherry Cornetes amb crema de Maduixes

Ingredients

Per les Cornetes (En surten, de 8 a 12 peses):

  • 2 cullerades de xerès sec
  • 2 cullerades de crema
  • 40 g de glucosa
  • 1 mica de sal
  • 50 g de farina tamisada
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona

Per la Crema de Maduixes:

  • 100 g de maduixes
  • 1 cullerada de sucre
  • ½ culleradeta de suc de llimona
  • 2,5 dl de crema, batuda
  • Maduixes per adornar

6 racions

Utensilis

Planxa per fer gofres

Elaboració

Per les cornetes:

Barrege la pasta amb la crema de llet, el xerès, el sucre i la sal, afegeix la farina, passa-la pel sedàs, i afegeix la ratlladura de llimona.
Deixa reposar 1 hora.
Posa a la planxa per fer gofres 1 cullerada de la massa i cou fins que estigui cuita, enrotlla en la forma de fusta i forma les cornetes rodones.
Deixa que es refredi.

Per la crema de Maduixes:

Talla les maduixes en cubs i agrega el sucre i el suc de llimona, i barreja bé amb la crema.
Col•loca les cornetes en els plats de servir i omple amb la crema de maduixes preparada, decora amb les maduixes i serveix immediatament.
Les cornetes romanen fresques en una caixa ben tancada al voltant d'1 setmana, i conserven el sabor, també sense omplir. Per tant, val la pena preparar el doble de la quantitat de massa.


Recepta de cuina de Sherry Cornetes amb crema de Maduixes
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: