Raclette mit Blumenkohl

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kleiner Blumenkohl
  • Salzwasser
  • 8 Scheiben Schinken
  • 350 g Schweizer Raclette käse, in Scheiben
  • 2 EL Paniermehl
  • ¾ Bund Schnittlauch, geschnitten
  • 2 – 3 EL Pinien kerne
  • Pfeffer

2 racions

Elaboració

Blumenkohl in grosseren Röschen knapp gar kochen, abgiessen, abkühlen lassen.
Zuerst Schinken-, dann 8 Käsescheiben auf 4 kleine Teller verteilen, Blumenkohl darauf anrichten. Restlichen Käse im Cutter mit Paniermehl zu krümeliger Masse verarbeiten, mit Schnittlauch mischen, auf Blumenkohl verteilen. Pinienkerne darüber streuen, würzen.
Je 2 Teller in der Mitte des auf 200° C vorgeheizten Ofens überbacken. Zum Nachservice die restlichen 2 Teller überbacken. So ist der Käse immer schön heiss.
Servieren mit Ruch Brot, Bauernbrot, Baguette oder Geschwellte (Pellkartoffeln)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: