Amanida de patates a l'estil de la Regió de l'Emmental

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • Sal, pebre, i nou moscada
  • 200 ml de brou (caldo, instantani)
  • 1 cullerada de Mostassa
  • 2 cullerades de Vinagre de vi blanc
  • 6 cullerades d’oli
  • 1 ceba, picada
  • 1 remet, de julivert
  • 1 remet, de cibulet

4 racions

Elaboració

Cou les patates amb pell, encara calentes, pela i talla a rodanxes. Col•loca en una font de servir i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Prepara un brou de carn, es pot fer amb un dau.
Aboca el brou, encara bullint, sobre les patates, tapa i deixa reposar fins que les patates s'hagin refredat.
Barreja la mostassa, el vinagre, l'oli i la ceba en una salsa cremosa i barreja amb les patates.
Aboca sobre l'amanida el julivert i el cibulet i ja es pot servir.

Notes

A la recepta no hi va formatge, el títol de “Emmentaler Kartoffelsalat” es refereix a la Regio del Emmental.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1180 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
us segueixo de fa molt de temps, ho trobo fantàstic poder gaudir de les receptes tan bones que feu entre tots eh?.
Jo tinc un blog ( en semble pretencios, pero no ser com dir-ho)
l'adreça es:cuinadecasameva. blogspot.com
Cuina per tots.
A veure, es un blog sencill eh?. Basicament son receptes que ja he provat, i en semble que estan molt bones.
Una abraçada per tots i que continueu a fermen disfrutar.
Una abraçada
Montse
diu:
Estimada Montserrat:
Gràcies per les teves línies i l'interès per seguir nos amb les receptes. Espero que siguin del teu grat i que puguis degustar alguna d'elles. Per la meva banda no tinc cap inconvenient si vols passar alguna de les meves receptes al teu Blog.
Amb una forta abraçada, també pels teus bessons.
Joan.c
Joan Corminas diu:
Estimada Montserrat:
Gràcies per les teves línies i l'interès per seguir nos amb les receptes. Espero que siguin del teu grat i que puguis degustar alguna d'elles. Per la meva banda no tinc cap inconvenient si vols passar alguna de les meves receptes al teu Blog.
Amb una forta abraçada, també pels teus bessons.
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: