Rotllos de Col Rissada i Pit de Gall Dindi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 filets de gall dindi de 125 g cada un
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 250 g de xampinyons
  • 5 cullerades de mantega
  • 100 g de crema agra
  • 1 mica de sal
  • 1 de pebre
  • 2 rovells d’ou
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 4 fulles grans de col
  • 50 g d'avellanes picades

4 racions

Elaboració

Pela la ceba.
Pela i renta la pastanaga i el julivert.
Neteja els bolets.
Pica finament tots els ingredients.
Escalfa 2 cullerades de mantega en una paella.
Fregeix els vegetals, tot remenant, durant 3 minuts.
Agrega la crema agra, assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent fins que la barreja estigui gairebé seca.
Deixa refredar i barreja els rovells d'ou i el julivert a les verdures.
Blanqueja la col en aigua bullent amb sal durant uns 5 minuts.
Escorre bé i talla la tija central a un gruix ben fi.
Posa al centre de cada fulla de col 1 cullerada de farsa de bolets i després posa 1 pit de gall dindi.
Reparteix la farsa restant a tots els paquets preparats.
Rotlle la fulla de col, de manera que formi un paquet.
Col·loca cada paquet a la reixa, per coure al vapor, amb la costura que quedi a la part de sota, tapa l’olla i cuina uns 12 minuts.
Fon la resta de mantega i fregeix les avellanes moltes, quan comencin a agafar color, reparteix per sobre dels paquets de col.
Serveix amb patates cuites i una bona amanida verda.
Si t'agrada més abundant, pots afegir a la farsa de bolets, cansalada fumada picada ben fina i fregida amb una mica de mantega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: