Melmelada de plàtan
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg plàtans sense closca
- 800 grams de Gelierzucre
- El suc d'una llimona
- 1 tros de gingebre fresc
4 racions
Elaboració
Talla el plàtan a trossos petits.
Pela el gingebre i talla molt petit, afegeix el sucre i el suc de llimona i cuina fins a obtenir una consistència de melmelada
Gelierzucre és una barreja de sucre i agents gelificant s, per a la preparació ràpida de melmelades, i gelees.
La fruita es pot processar en un producte final, relativament ràpid i simple mitjançant l'addició de calor.
Fruites molt madures o dolses, que contenen poca pectina, i per tant els i costa espasà es pot, gelifica amb Gelierzucre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1535 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.