Cassola de xampinyons amb bròquil (Especialitat Noruega)

Ingredients

  • 450 g de bròquil
  • 200 g de xampinyons o bolets del temps
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada i 1/2 de farina
  • 300 g de crema
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 cullerades de formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Cou el bròquil en aigua amb sal fins que estigui al dente
Escorre i col·loca en una forma per al forn ben greixada amb mantega.
Talla els xampinyons a trossos petits i fregeix en la mantega fins que el líquid s'hagi evaporat.
Escampa la farina, tot remenant, pel damunt dels xampinyons
Aboca la crema i cuina per uns minuts mentre agites.
Aboca la salsa per sobre el bròquil i escampa-hi el formatge.
Gratina al forn durant uns 5-8 min o fins que el formatge prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: