Coca de patata amb oli de tòfona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de massa de pizza, d'uns 3 mm de gruix
  • 4 cullerades de crema fresca
  • 500 g de patates, pelades, tallades en llesques d’aproximadament 2 mm (que no siguin farinoses)
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all, premsat
  • Nou moscada al gust
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 1 culleradeta d'oli de tòfona
  • 25 g de formatge parmesà en encenalls

4 racions

Elaboració

Estira la massa sobre un pols de farina, d'un gruix d’aproximadament 3 mm i de forma rodona
Posa en una safata folrada amb paper d'enfornar, i reparteix la crema fresca per tota la superfície, deixant 1 centímetre per tota la vorera, sense crema.
Barreja les patates, ja cuites en aigua i sal durant uns 7 minuts, amb l’oli i l’all, i estén sobre la massa.
Enforna 20 minuts a la part inferior del forn preescalfat a 200 graus.
Gotege l’oli de tòfona pel damunt i escampa el formatge parmesà per sobre.

Notes

Amb aquesta mateixa recepte, pots fer una Coca d’olives, amb el farciment següent:

Una mica d'oli
1 ceba vermella gran, tallada en llunes
100 g d’olives, sense os, picades
1 cullerada de fulles de farigola
Mitja culleradeta de sal marina gruixuda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: