Espagueti amb pa ratllat torrat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de pa dur
  • 500 grams d’espaguetis
  • Sal
  • 60 grams d’anxoves (escorregudes)
  • 1 xili vermell
  • 4 grans d'all
  • 1 dl i ½ d'oli d'oliva
  • ½ remet de Julivert llis
  • Unes olives al gust

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Col·loca el pa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Torra al centre del forn durant uns 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixeta.
Ratlla el pa amb un ratllador gros, el que fas servir per fer el rösti.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal, fins que estigui al dente.
Pica les anxoves, talla el xili en cèrcols i talla l'all a rodanxes.
Calenta l'oli en una paella gran.
Fregeix durant uns 2 minuts, el xili, l'all i les anxoves.
Escorre els espaguetis i agrega a la paella, i barreja bé
Si cal, condimenta amb més sal.
Escampa pel damunt, el pa ratllat torrat, unes fulles de julivert i guarneix amb les olives trossejades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: