Pollastre amb balsàmic, all i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre de 150 grams cada un
  • 2 grans d'all
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1/2 xilis
  • Flor de sal
  • 1 escalunya
  • ½ culleradeta de puré de tomàquet
  • 1 dl de brou de pollastre
  • 1 dl i ½ de crema
  • 200 g de pèsols
  • 1 manat de cibulet

4 racions

Elaboració

Esbandeix els pits de pollastre amb aigua freda i asseca.
En una bossa per congelador, aboca els alls premsats, el vinagre balsàmic, i els pits de pollastre, sella la borsa, barreja bé i deixa marinar a la nevera durant 30 minuts.
Calenta l’oli amb el xili.
Treu de la bossa, els pits de pollastre asseca una mica, i reserva la marinada.
Assaona amb flor de sal.
Fregeix en oli, per les dues parts els pits, al voltant de 3-4 minuts.
Treu la carn i mantén coberta al calent.
Pica l'escalunya i sofregeix a la mateixa paella, el puré de tomàquet, amb la marinada i el brou de pollastre.
Deixa bulli una mica la salsa i afegeix la crema, assaona amb flor de sal i si t'agrada, aromatitza amb una mica de balsàmic. Posa la carn a la salsa i calent bé
Cuina els pèsols amb aigua i sal, i escorre, talla el cibulet i barreja tot, amb els pits de pollastre i la salsa.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: