Oli amb aroma de farigola

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • Dona la quantitat al voltant de 2 dl
  • 40 g de farigola
  • 2 dl d'oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Fem un oli a base d'herbes.
Renta la farigola i asseca amb paper de cuina.
Posa l'oli i la farigola en una bossa “tip lock” i tanca.
Escalfa aigua en un cassó fins al voltant de 55 graus.
Col·loca la borsa prop de 45 minuts a l'aigua.
Passa l'oli a través d'un tamís fi i conserva en una ampolla.
Aquest oli és molt apropiat el seu us amb peix, risotto, carn de be, etc.

Notes

La bossa “tip lock” és una borsa, amb cremallera plana, que es fa servir per guardar aliments en el congelador.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: