Sopa de safrĂ  amb pollastre i col rissada

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 100 grams de col rissada
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1,2 l de brou de pollastre
  • 4 pessics de safrĂ 
  • 300 grams de pollastre a rodanxes
  • 2 cullerades d'ametlles en flocs
  • Sal
  • Pebre

ElaboraciĂł

Talla la col en tires fines i sofregeix en una olla amb oli.
Omple l’olla amb el brou
Cuina la sopa a foc lent, de manera que la col quedi al dente.
Agrega el safrĂ  i el pollastre i deixa coure per sota del punt d'ebulliciĂł fins que el pollastre estigui cuit.
Torra els flocs d’ametlla, en una paella antiadherent sense greix,
fins que estiguin lleugerament torrats
Assaona al gust, amb sal i pebre, serveix la sopa amb les ametlles i una llesca de pa torrat.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sopa de safrĂ  amb pollastre i col rissada

Enllaça aquesta recepta:

568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!