Sopa de safrà amb pollastre i col rissada

Ingredients

  • 100 grams de col rissada
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1,2 l de brou de pollastre
  • 4 pessics de safrà
  • 300 grams de pollastre a rodanxes
  • 2 cullerades d'ametlles en flocs
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Talla la col en tires fines i sofregeix en una olla amb oli.
Omple l’olla amb el brou
Cuina la sopa a foc lent, de manera que la col quedi al dente.
Agrega el safrà i el pollastre i deixa coure per sota del punt d'ebullició fins que el pollastre estigui cuit.
Torra els flocs d’ametlla, en una paella antiadherent sense greix,
fins que estiguin lleugerament torrats
Assaona al gust, amb sal i pebre, serveix la sopa amb les ametlles i una llesca de pa torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: