Pits de pollastre envoltats amb cansalada

Ingredients

Pits de pollastre:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 escalunya, picada
  • 75 grams de tira becs (pèsols caputxins) picats
  • 50 grams de tomàquets secs en oli, picats
  • 2 cullerades de vi blanc
  • 150 grams de carn de salsitxa
  • 2 pessics de sal
  • Un pols de pebre
  • 4 pits de pollastre (cadascun d'aproximadament 120 g)
  • Mitja culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 12 làmines de cansalada, tallades fines (aproximadament uns 140 grams)
  • 1 cullerada d'oli
  • 4 branquetes de romaní.

Salsa:

  • 2 dl de brou de pollastre
  • 1 dl de salsa de nata líquida
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • ½ cullerada de salsa Worcestershire
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Sal i pebre, segons sigui necessari.

4 racions

Elaboració

Pits de pollastre:

Calenta l'oli, i cuina ràpidament al vapor, la ceba, els tirabecs i els tomàquets durant uns 3 minuts, afegeix el vi i deixa reduir completament.
Deixa refredar una mica, barreja la verdura amb la carn de la salsitxa, assaona amb sal i pebre i la barreja d'espècies.
Assaona els pits de pollastre, col·loca 3 làmines de cansalada sobre la superfície de treball, que se superposin lleugerament, cada una, per sobre d'un costat, reparteix per sobre de la cansalada, ¼ de la pasta de carn preparada, col·loca 1 pit de pollastre sobre les làmines de cansalada i embolica amb la cansalada, fes igual amb la resta de pits de pollastre.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Afegeix els paquets de pits de pollastre, junt amb una branca de romaní, cada un, i cuina durant uns 5 minuts per cada costat i finalment ofega a foc lent durant uns 10 minuts més.

Salsa:

Agrega el brou, tots els ingredients i la mostassa en una cassola, barreja bé, i portar a ebullició.
Redueix el foc, i segueix cuinant a foc lent uns 15 minuts.
Condimenta amb sal i pebre si és necessari.

Presentació:

Talla a rodanxes, els pits de pollastre, col·loca al fons de cada plat una mica de salsa i al damunt les rodanxes de pollastre superposades en un cantó, finalment decora amb una mica de romaní, serveix acompanyat d'unes patates i tirabecs cuinats al vapor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: