Pits de pollastre al formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 60 grams de mantega
  • Farina
  • 4 llesques de formatge
  • Sal

4 racions

Elaboració

Enfarina els pits de pollastre.
En una paella fon la mantega, fregeix i daura els pits de pollastre assaonats.
Dona la volta perquè puguin daurar-se bé de totes bandes.
Quan estiguin al punt col·loca sobre els pits una llesca de formatge.
Tapa la paella i baixa el foc perquè el formatge es fongui lentament.
Serveix els pits de pollastre cobert amb la mantega que has cuinat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: