Pits de pollastre al formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 60 grams de mantega
  • Farina
  • 4 llesques de formatge
  • Sal

4 racions

Elaboració

Enfarina els pits de pollastre.
En una paella fon la mantega, fregeix i daura els pits de pollastre assaonats.
Dona la volta perquè puguin daurar-se bé de totes bandes.
Quan estiguin al punt col·loca sobre els pits una llesca de formatge.
Tapa la paella i baixa el foc perquè el formatge es fongui lentament.
Serveix els pits de pollastre cobert amb la mantega que has cuinat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: