Pits de pollastre al vinagre de vi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 80 grams de mantega
  • 2 escalunyes
  • 2 copes de vinagre de vi
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola, escalfa la mantega i agrega els pits de pollastre, després d'haver-los aplanat lleugerament.
Deixa que es daurin per ambdós costats, assaona amb sal i pebre.
Tapa la cassola i cuina a foc lent durant 20 minuts llargs.
Mentrestant, en una paella amb una nou de mantega fregeix les escalunyes picades, sense deixar que es daurin massa.
Mulla amb el vinagre i, quan es consumeix la meitat, retira del foc, afegeix la resta de la mantega, i regira bé.
Col·loca els pits en un plat calent i aboca pel damunt la salsa.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: