Escalopa d'api amb formatge parmesà

Ingredients

  • 1 bulb d'api-nap, gran
  • Pebre negre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades de farina
  • 2 ous
  • 4 cullerades de parmesà ratllat
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Mantega, per fregir les escalopes.

4 racions

Elaboració

Pela generosament l'api-nap, talla a rodanxes d'1 cm de gruix i tallar per la meitat.
Escalda en aigua salada amb 1 cullerada de vinagre durant 5 minuts.
Refreda amb aigua freda, i escórrer sobre paper de cuina.
Adoba les rodanxes d'api seques amb de suc de llimona, i assaona amb sal i pebre.
Passa per farina, espolsa bé i passa per l'ou batut amb una barreja de formatge parmesà ratllat i després arrebossa amb el pa ratllat.
Premsa amb fermesa sobre el pa ratllat.
Fregeix en la mantega, en ambdós costats fins que estiguin daurades i escorre sobre paper de cuina.
Serveix immediatament.


Recepta de cuina de Escalopa d'api amb formatge parmesà

Això és el l'api-nap
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: