Coca de patata i ceba

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 1 ceba grossa
  • 1 got d'oli
  • 1 got de iogurt
  • 1/2 got de farina
  • 2 ous
  • Sal i pebre
  • 1 punta de ganivet de carbonat
  • Greix per la safata

4 racions

Elaboració

Pela les patates i la ceba.
Talla la ceba a cubs molt petits i col·loca en un recipient gran.
Afegeix els ingredients, fins i tot les especies, i barreja bé el conjunt.
Salpebre al teu gust.
Greixa amb generositat la safata folrada i estén la barreja de patates que has preparat, pel damunt.
Preescalfa el forn a 180 graus i cuina la coca fins que la superfície estigui ben daurada, fes la prova punxant amb un escuradents.
Serveix la coca ben calenta.
Serveix-la amb pa de pide i iogurt.
Pots substituí el pa de pide per una bagueta ben cruixent.

Notes

El pa de Pide, a part de ser un tipus de pa pla més conegut en castellà per la seva similar pita, és un plat de la gastronomia turca. Pide es prepara sobre la base d'una massa especial, elaborada amb llevat, agregant-li certs ingredients a sobre i cuinats al forn tots junts, tradicionalment en un forn negre convencional de pedra i a foc de llenya.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: