Curry de patates al estil Nepali - Alu ko tarkari

Ingredients

  • Patates cuites i pelades,
  • Ceba a Juliana,
  • All picat,
  • Gingebre picat,
  • 1/2 culleradeta de comí en gra,
  • ¼ culleradeta de cúrcuma,
  • 2 tomàquets a quarts,
  • 1 cullerada (o menys) de pols de curri,
  • Sal,
  • Coriandre picat.

Elaboració

Salta en oli els grans de comí durant 20 segons.
Afegeix la ceba, l'all i el gingebre. Daurar.
Incorporar els tomàquets i la cúrcuma.
Fer una salsa.
Posar les patates i la pols de curri.
Sofregir, que les patates es napen bé amb la salsa.
Salar.
Abans de servir posa el coriandre picat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: