Curry de patates al estil Nepali - Alu ko tarkari

Ingredients

  • Patates cuites i pelades,
  • Ceba a Juliana,
  • All picat,
  • Gingebre picat,
  • 1/2 culleradeta de comí en gra,
  • ¼ culleradeta de cúrcuma,
  • 2 tomàquets a quarts,
  • 1 cullerada (o menys) de pols de curri,
  • Sal,
  • Coriandre picat.

Elaboració

Salta en oli els grans de comí durant 20 segons.
Afegeix la ceba, l'all i el gingebre. Daurar.
Incorporar els tomàquets i la cúrcuma.
Fer una salsa.
Posar les patates i la pols de curri.
Sofregir, que les patates es napen bé amb la salsa.
Salar.
Abans de servir posa el coriandre picat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: