Truita amb ceba tendra i pebrots

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 180 grams de pebrot vermell i verd, nets
  • 140 grams de tonyina en aigua, escorreguda
  • 6 ous
  • 2 cebes tendres
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla els pebrots a tires i fregeix en una paella amb una mica d'oli i sal al voltant d'uns 5 minuts.
Retira els pebrots i, a la mateixa paella greixada amb una altra cullerada d'oli, fregeix durant 4 minuts les cebes tallades a rodanxes, a continuació, apaga el foc i afegeix, la tonyina picada, el julivert picat, i salpebre al gust.
En un bol, bat els ous amb una mica de sal, regira amb les cebes tendres, ja en fred, després s'aboca la barreja en una paella greixada que pugui anar al forn.
Mantén la paella durant un parell de minuts a la flama fins que els ous comencen a coagular, i després disposa, per sobre, els pebrots, enforna la truita i cuina a 180 graus durant aproximadament uns 15 minuts.
Transfereix la truita a un plat de servir.
Talla porcions i serveix calenta o a temperatura ambient.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: