
Truita amb albergínies
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 350 grams d'albergínies
- 30 grams de formatge parmesà ratllat
- 8 ous
- Oliva verge extra
- Orenga fresc
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla les albergínies en tires.
Posa 2 cullerades d'oli en una paella (24 cm).
Sala l'albergínia, cobreix i cuina a foc alt, perquè perdi l'aigua de vegetació durant la cocció.
Després d'uns minuts afegeix un gran pessic de fulles d'orenga fresc i continua la cocció durant altres 5 minuts, sempre a foc viu i cobert.
Bat els ous amb el formatge parmesà, una mica de sal i pebre acabat de moldre.
Aboca els ous batuts i l'albergínia i mou amb una forquilla perquè es distribueixi de manera uniforme.
Cuina la truita, a foc mitjà, durant uns 10 minuts, girant després de 5 minuts, amb l'ajuda d'una coberta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c