Boles de llavors de sèsam, carabassa i girasol

Ingredients

  • 4 cullerades de llavors de carabassa
  • 4 cullerades de llavors de gira-sol
  • Mitja ceba
  • 5 cullerades d'aigua
  • 2 cullerades de sèsam
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Tritura molt finament, les llavors de carabassa, les de gira-sol i la ceba.
Afegeix l'aigua i pasta fins a obtenir una "massa".
Assaona amb sal i pebre, forma boles d'una mida d'anou i passa-les per llavors de sèsam.
Serveix amb una amanida i decora amb alguna herba aromàtica al teu gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Reixach Moner diu:
Estimat Joan. Dels centenars de receptes... Quantes són realment seves? Quantes de les més de 100 imatges són fetes relament per vosté?
Així també podria penjar receptes cada dia jo.
Montserrat Reixach Moner diu:
http://www.lecker.de/indische-curry-sesam-baellchen-12682.html


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!