Pizza de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 massa de pizza rectangular, d'aproximadament 570 g
- 5 cullerades de puré de tomàquet
- 100 grams de crema fresca
- 2 cullerades d'orenga, finament picat
- ½ culleradeta de sal
- Pebre
- 1 ceba tallada en anells
- ½ pebrot groc i ½ de verd, tallat en anells
- 1 a 2 tomàquets, en cubs
- 150 grams de bròquil Romanesco, blanquejat i dividit en petits remets.
- 150 grams de mozzarella, tallat a rodanxes
- 100 grams de Gruyère, ratllat
- Pebre
- Orenga, per decorar
4 racions
Elaboració
Col·loca la massa de pizza a la safata de cocció.
Pinzella pel damunt de la massa, el puré de tomàquet.
Barreja la crema fresca amb l'orenga, la sal i el pebre, i estén per sobre el puré de tomàquet.
Reparteix per tota la superfície, la ceba, els pebrots, els tomàquets, i el bròquil.
Espolsa pel damunt, el formatge mozzarella i el gruyère ratllat.
Col·loca la pizza a la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus, durant uns 20 a 25 minuts, talla en trossos i decora amb l'orenga.
Serveix de seguida

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1416 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c