Pizza de verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 massa de pizza rectangular, d'aproximadament 570 g
  • 5 cullerades de puré de tomàquet
  • 100 grams de crema fresca
  • 2 cullerades d'orenga, finament picat
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre
  • 1 ceba tallada en anells
  • ½ pebrot groc i ½ de verd, tallat en anells
  • 1 a 2 tomàquets, en cubs
  • 150 grams de bròquil Romanesco, blanquejat i dividit en petits remets.
  • 150 grams de mozzarella, tallat a rodanxes
  • 100 grams de Gruyère, ratllat
  • Pebre
  • Orenga, per decorar

4 racions

Elaboració

Col·loca la massa de pizza a la safata de cocció.
Pinzella pel damunt de la massa, el puré de tomàquet.
Barreja la crema fresca amb l'orenga, la sal i el pebre, i estén per sobre el puré de tomàquet.
Reparteix per tota la superfície, la ceba, els pebrots, els tomàquets, i el bròquil.
Espolsa pel damunt, el formatge mozzarella i el gruyère ratllat.
Col·loca la pizza a la meitat inferior del forn preescalfat a 220 graus, durant uns 20 a 25 minuts, talla en trossos i decora amb l'orenga.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Reixach Moner diu:
Aquesta també em sona de recepta.
Fins hi tot la imatge és la mateixa.

https://www.swissmilk.ch/de/rezepte/LM201106_75/sommergemuese-pizza/
Josuè O'Donell diu:
Si us plau, no copieu receptes ni fotos d'altres!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!