Filets de vedella a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Filets de vedella a la napolitana
  • 3 / 4 quilo de filets de vedella, preferentment de llom,
  • 4 ous frescos,
  • Pa ratllat,
  • Sal,
  • Pebre,
  • Oli per fregir.
  • Salsa de tomàquet,
  • Mozzarella i
  • Tiretes de pebrot del piquillo rostit.

4 racions

Elaboració

Prepara els filets de carn netejant de pells i greix i aixafant una mica. Salpebra, passa per ou batut i pa ratllat, aixafa amb el palmell de la mà o amb el full del ganivet. Fregir en oli d'oliva verge. Poseu-los en un paper absorbent, després, en una font per forn, i tapeu-los amb salsa de tomàquet, rodanxes de formatge mozzarela, tires de pebrot escalivat i porta al forn fort sense fondre del tot el formatge. Però, si aquest té consistència, Doral poc. Decora amb unes fulletes d'alfàbrega.

Si vols evitar el fregit, pots cuinar els filets al forn, cobrir-los, a mitja cocció, amb tomàquets perites frescos tallats a rodanxes fines, condimentant amb sal, orenga, i posant a sobre un tall de mozzarella i una altra vegada al forn, decorant amb tires de pebrot escalivat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: