Pizza mar i muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 massa de pizza refrigerada
  • Salsa de tomĂ quet
  • Orenga per empolvorar
  • 500 grams de marisc variat (de sobre congelat)
  • 200 g de pernil cuit
  • 1 tros de pebre vermell
  • 100 g de bolets frescos o conserva
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 100 grams de formatge ParmesĂ 

4 racions

ElaboraciĂł

Col¡loca paper de forn a la safata per cuinar.
EstĂŠn la massa de pizza a la safata, aixeca una vora.
Distribueix la barreja de tomĂ quet i empolvora amb orenga.
Talla el pernil i el pebrot en trossos petits. Renta els mariscs i tallar-los una mica mĂŠs petits, si ĂŠs necessari.
Distribueixi per sobre tota la pizza de tomĂ quet, el pebrot vermell, el marisc, el pernil i els bolets, i escampa pel damunt el julivert.
Finalment, escampa el formatge per sobre.
Cou al forn a 200 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Serveix de seguida


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pizza mar i muntanya

Enllaça aquesta recepta:

736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!