Pizza mar i muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 massa de pizza refrigerada
  • Salsa de tomàquet
  • Orenga per empolvorar
  • 500 grams de marisc variat (de sobre congelat)
  • 200 g de pernil cuit
  • 1 tros de pebre vermell
  • 100 g de bolets frescos o conserva
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 100 grams de formatge Parmesà

4 racions

Elaboració

Col·loca paper de forn a la safata per cuinar.
Estén la massa de pizza a la safata, aixeca una vora.
Distribueix la barreja de tomàquet i empolvora amb orenga.
Talla el pernil i el pebrot en trossos petits. Renta els mariscs i tallar-los una mica més petits, si és necessari.
Distribueixi per sobre tota la pizza de tomàquet, el pebrot vermell, el marisc, el pernil i els bolets, i escampa pel damunt el julivert.
Finalment, escampa el formatge per sobre.
Cou al forn a 200 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2398 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: