Postres semifredes de xocolata

Ingredients

  • 200 grams de xocolata al gust de cafè
  • 2 ous frescos
  • 100 grams de sucre
  • 2 dl de Crema de llet

4 racions

Elaboració

Talla amb el pelador de patates, uns encenalls de xocolata, ben fins.
Reservant uns quants per a l'adorn.
Trenca la xocolata restant en trossos petits i fon acuradament en un bol sobre un bany d'aigua tèbia.
Separa els rovells d'ous.
Bat els rovells dels ous, amb el sucre, fins que agafin un color blanquinós i estiguin espumosos.
Bat les clares d'ou i la crema de llet, per separat, fins que siguin rígids.
Barreja la xocolata en la massa dels rovells d'ou i sucre.
Agrega la nata i les clares muntades a la massa anterior.
Posa la barreja en gots, tapa i congela a la nevera durant unes 4 hores.
Al moment de servir adorna amb xips de xocolata.
Si no tens xocolata amb gust de cafè, pots fer servir xocolate negre amb una mica de Nescafè granulat.


Recepta de cuina de Postres semifredes de xocolata

Recepta Font: saison.ch

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: