Pasta per arrebossar, a la cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de farina
  • 10 grams de sal
  • 3 grams i ½ de llevat sec
  • 2 clares d'ou
  • 1 ou sencer
  • 3,3 dl de cervesa .

1 racions

Elaboració

El dia anterior: barreja la farina, la sal i el llevat.
Afegeix la clara d'ou i l'ou sencer, bat amb el fuet fins a obtenir una pasta ben fina.
Agrega la cervesa i bat la massa fins que estigui suau.
Deixa reposar a la temperatura ambient durant unes 12 hores.

Notes

Amb aquesta pasta pots arrebossar, peix, verdures, calamars, etc.


Recepta de cuina de Pasta per arrebossar, a la cervesa

Recepta Font : saison.ch
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: