Pasta per arrebossar, a la cervesa
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 250 grams de farina
- 10 grams de sal
- 3 grams i ½ de llevat sec
- 2 clares d'ou
- 1 ou sencer
- 3,3 dl de cervesa .
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							El dia anterior: barreja la farina, la sal i el llevat.   
Afegeix la clara d'ou i l'ou sencer, bat amb el fuet fins a obtenir una pasta ben fina.
Agrega la cervesa i bat la massa fins que estigui suau. 
Deixa reposar a la temperatura ambient durant unes 12 hores.
														
Notes
Amb aquesta pasta pots arrebossar, peix, verdures, calamars, etc.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4103 visites.
 4103 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns 90 min.
 90 min. 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram