Ous amb puré de pèsols
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Puré
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 ous grans
- 500 grams de pèsols frescos o congelats
- 2 ½ dl de brou d'hortalisses
- 1 remet de menta, dissecada
- 1 ½ dl de crema
- 1 cullerada de crema fresca
- Sal, pebre, segons sigui necessari
- ½ culleradeta de cilindre en pols
- ½ culleradeta de pebre d'espelta molta.
- 12 tires de cansalada
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Cuina els ous, al cap de 5 minuts, retira i refreda amb aigua ben freda i reserva.
Bull els pèsols amb el brou vegetal, escorre.
Afegeix la menta, i fes un puré ben fi, afegeix a poc a poc la crema fins que es quedi un puré cremós, però encara una mica espès, agrega, la crema fresca, i assaona al gust.
Fregeix lentament el bacó en una paella de tefló, sense greix a foc mitjà fins que estigui cruixent.
Escorre sobre paper absorbent de cuina.
Pica finament quatre tires de cansalada amb un ganivet ben afilat.
Distribueix el puré de pèsols en bols o cassoletes, fes un petit buit al centre, obre amb cura l'ou i deixa'l lliscar sobre el puré. 
Empolvora la superfície amb la cansalada picada i adorna amb les tires de cansalada.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2620 visites.
 2620 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Guisat
 Guisat 30 min.
 30 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
  Salses
 Salses 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram