Ous amb puré de pèsols

Ingredients

  • 4 ous grans
  • 500 grams de pèsols frescos o congelats
  • 2 ½ dl de brou d'hortalisses
  • 1 remet de menta, dissecada
  • 1 ½ dl de crema
  • 1 cullerada de crema fresca
  • Sal, pebre, segons sigui necessari
  • ½ culleradeta de cilindre en pols
  • ½ culleradeta de pebre d'espelta molta.
  • 12 tires de cansalada

4 racions

Elaboració

Cuina els ous, al cap de 5 minuts, retira i refreda amb aigua ben freda i reserva.
Bull els pèsols amb el brou vegetal, escorre.
Afegeix la menta, i fes un puré ben fi, afegeix a poc a poc la crema fins que es quedi un puré cremós, però encara una mica espès, agrega, la crema fresca, i assaona al gust.
Fregeix lentament el bacó en una paella de tefló, sense greix a foc mitjà fins que estigui cruixent.
Escorre sobre paper absorbent de cuina.
Pica finament quatre tires de cansalada amb un ganivet ben afilat.
Distribueix el puré de pèsols en bols o cassoletes, fes un petit buit al centre, obre amb cura l'ou i deixa'l lliscar sobre el puré.
Empolvora la superfície amb la cansalada picada i adorna amb les tires de cansalada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!