Ous amb puré de pèsols
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous grans
- 500 grams de pèsols frescos o congelats
- 2 ½ dl de brou d'hortalisses
- 1 remet de menta, dissecada
- 1 ½ dl de crema
- 1 cullerada de crema fresca
- Sal, pebre, segons sigui necessari
- ½ culleradeta de cilindre en pols
- ½ culleradeta de pebre d'espelta molta.
- 12 tires de cansalada
4 racions
Elaboració
Cuina els ous, al cap de 5 minuts, retira i refreda amb aigua ben freda i reserva.
Bull els pèsols amb el brou vegetal, escorre.
Afegeix la menta, i fes un puré ben fi, afegeix a poc a poc la crema fins que es quedi un puré cremós, però encara una mica espès, agrega, la crema fresca, i assaona al gust.
Fregeix lentament el bacó en una paella de tefló, sense greix a foc mitjà fins que estigui cruixent.
Escorre sobre paper absorbent de cuina.
Pica finament quatre tires de cansalada amb un ganivet ben afilat.
Distribueix el puré de pèsols en bols o cassoletes, fes un petit buit al centre, obre amb cura l'ou i deixa'l lliscar sobre el puré.
Empolvora la superfície amb la cansalada picada i adorna amb les tires de cansalada.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1595 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c