Farcellets de col farcits de bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de col
  • Sal
  • 500 grams de fongs barrejats, marrons i blancs
  • 1 ceba petita
  • 2 cullerades d'oli
  • 2,5 dl de sidra
  • Pebre
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 2 grills d'all.

4 racions

Elaboració

Prepara 2 a 3 fulles grans de la col per persona.
Blanqueja en aigua salada bullint durant uns 3 minuts.
Retira, refreda amb aigua freda, deixa escorre i reserva.
Talla la resta de col a tires ben fines.
Talla els bolets en trossos petits.
Pica la ceba.
Salta en la paella amb oli, la col, els bolets i la ceba durant 10 minuts.
Afegeix 0,5 dl de sidra i deixa coure.
Condimenta amb sal i pebre i retira.
Agrega el puré de tomàquet a la paella amb la resta d'oli del sofregit.
Prem l'all a la paella i agrega la sidra restant.
Bull durant 2 minuts a foc viu.
Aboca la salsa en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Per fer els embolcalls, col·loca una fulla de col a cada tassa. Omple amb la barreja de bolets i prem bé, plega la fulla sobre la barreja.
Deixa caure els embolcalls en la forma coberta amb paper d'alumini.
Cuina al mig del forn durant uns 20 minuts.
Serveix amb patates al forn o risotto.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: