Pesto de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llimona orgànica
  • 1 tassa de créixens
  • 1 branca de bàlsam de llimona
  • 1 cullerada d'ametlles pelades
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 grams de parmesà
  • Sal i pebre del molí

1 racions

Elaboració

Aixafa les ametllas que no quedin massa fines.
Retalla el motlle de crexens i afegeix-ho.
Arranca les fulles del balsam de llimona, i agrega juntament amb oli d'oliva, una mica de oli de colza de llimona, i prop de 2 cullerades de suc de llimona.
Tritura amb el Turmix fins que quedi una pasta fina
Afegeix el formatge parmesà i barreja bé.
Condimenta el pesto amb sal i pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!