Pesto de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 llimona orgĂ nica
  • 1 tassa de crĂŠixens
  • 1 branca de bĂ lsam de llimona
  • 1 cullerada d'ametlles pelades
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 grams de parmesĂ 
  • Sal i pebre del molĂ­

1 racions

ElaboraciĂł

Aixafa les ametllas que no quedin massa fines.
Retalla el motlle de crexens i afegeix-ho.
Arranca les fulles del balsam de llimona, i agrega juntament amb oli d'oliva, una mica de oli de colza de llimona, i prop de 2 cullerades de suc de llimona.
Tritura amb el Turmix fins que quedi una pasta fina
Afegeix el formatge parmesĂ  i barreja bĂŠ.
Condimenta el pesto amb sal i pebre.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pesto de llimona

Enllaça aquesta recepta:

391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!