Rotllos de col rissada (col de Savoia) farcits amb peix d'escórpora

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 col rissada d'uns 750 grams
  • Sal
  • 1 llimona orgànica
  • 200 grams de filet d'escórpora (fresc o descongelat)
  • Pebre
  • 2 pebrots vermells
  • 200 ml de brou d'au
  • 250 grams de barreja d'arròs salvatge
  • 2 cullerades de crema lleugera

4 racions

Elaboració

Separa i renta bé, 4 fulles externes de la col de Savoia.
Bull abundant aigua salada i blanqueja les fulles durant 2 minuts.
Retira, refreda amb aigua freda i escorre bé.
Retira la col de la tija, divideix en fulles, renta bé i talla a tires fines.
Blanqueja en aigua salada bullent durant 2 minuts.
Retira la col, refreda amb aigua ben gelada, escorre bé i reserva.
Renta la llimona amb aigua calenta, ratlla finament la pell, i esprémer el suc.
Esbandeix el peix amb aigua freda, asseca i talla a daus.
Frega amb el suc de llimona i la pell ratllada, deixa masera breument, a continuació, assaona amb sal i pebre.
Talla els pebrots a la meitat, elimina el nucli i les llavors, renta i talla a daus petits.
Per al farciment, barreja la meitat dels cubs de pebrot amb els cubs de peix.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Posa les fulles de col en una tovallola de cuina, tapa amb una segona tovallola de cuina i passa el curro diverses vegades per fer que les fulles se suavitzin.
Distribueix el farciment, omplint les fulles, plega-les al costat i enrulla per fer un rotllo.
Aboca el brou en una safata de forn, col·loca els rotllos amb la costura cap avall, enforna al centre del forn i cuina a 200 graus durant 20 minuts.
Gira els rotllos, afegeix la col a tires reservada, els cubs restants de pebrot vermell i cou uns altres 10 minuts.
Mentrestant, cuina l'arròs en aigua salada segons les instruccions.
Escorre, i mantén calent si és necessari.
Treu el rotlles de la safata.
Aboca la crema lleugera sobre les verdures de la safata i condimenta amb sal i pebre al gust.
Serveix els rotllos amb l'arròs i les verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1193 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: