Flam de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llimones.
  • 1 litre de llet sencera.
  • 6 ous i 2 rovells.
  • 150 grams de sucre.
  • 1 cullerada de maizena.
  • 50 grams de caramel líquid.

4 racions

Elaboració

Ratlla la pell d'una llimona i reserva.
Escalfa la llet i quan arrenqui el bull, retira del foc.
Bat els ous i els rovells juntament amb el sucre, la ratlladura reservada, el suc de les 2 llimones i la maizena dissolta en una mica d’aigua.
Sense deixar de remenar, afegeix de mica en mica i lentament la llet.
Cobreix la base dels motlles amb una mica de caramel líquid i agrega la preparació anterior.
Cou en el forn al bany maria a 180 graus fins que hagi quallat. Un cop els motlles, retirats del forn deixa refredar a temperatura ambient i després reserva a la nevera fins al moment de servir.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1025 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!