Flam de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llimones.
- 1 litre de llet sencera.
- 6 ous i 2 rovells.
- 150 grams de sucre.
- 1 cullerada de maizena.
- 50 grams de caramel líquid.
4 racions
Elaboració
Ratlla la pell d'una llimona i reserva.
Escalfa la llet i quan arrenqui el bull, retira del foc.
Bat els ous i els rovells juntament amb el sucre, la ratlladura reservada, el suc de les 2 llimones i la maizena dissolta en una mica d’aigua.
Sense deixar de remenar, afegeix de mica en mica i lentament la llet.
Cobreix la base dels motlles amb una mica de caramel líquid i agrega la preparació anterior.
Cou en el forn al bany maria a 180 graus fins que hagi quallat. Un cop els motlles, retirats del forn deixa refredar a temperatura ambient i després reserva a la nevera fins al moment de servir.

Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c