Plomes a la llimona amb cebes de primavera

Ingredients

  • 5 dl de crema
  • 1 llimona ecològica, pela ratllada i suc
  • Sal i pebre
  • 400 grams de plomes o una altra pasta
  • 1 ram de cebes de primavera, tallades en anells fins
  • ½ remet d'alfàbrega

4 racions

Elaboració

Redueix la crema amb la pell de llimona a la meitat.
Afegeix suc de llimona, i assaona al gust.
Sofregeix a foc lent les cebes, retira i reserva.
Cuina la pasta, en aigua salada bullent, fins que estigui al dente, escorre.
Barreja amb la salsa, la pasta, les cebes de primavera fregides i l'alfàbrega.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!