Cassola de verdures

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pessic de mantega
  • 3 ous
  • 3 cullerades de farina
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada de marduix picat ben fi
  • 400 grams de verdures mixtes, congelades
  • 125 grams de mozzarella
  • 1 polsim de julivert, picat
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 250 grams de crema agra

2 racions

Elaboració

Per a la cassola vegetal, esbandeix les verdures en un colador amb aigua calenta i escorre bé.
Barreja la crema, la farina i els ous i assaona amb sal, pebre, marduix i alls triturats.
Barrera les verdures i la meitat de la mozzarella ratllada.
Omple la barreja en la safata greixada, agrega la barreja de crema, espolsa la resta del formatge per sobre i cou al forn preescalfat a 200 graus (calor superior i inferior) durant uns 40 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!