Cassola de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pessic de mantega
- 3 ous
- 3 cullerades de farina
- 3 grans d'all
- 1 cullerada de marduix picat ben fi
- 400 grams de verdures mixtes, congelades
- 125 grams de mozzarella
- 1 polsim de julivert, picat
- 1 mica de pebre
- 1 mica de sal
- 250 grams de crema agra
2 racions
Elaboració
Per a la cassola vegetal, esbandeix les verdures en un colador amb aigua calenta i escorre bé.
Barreja la crema, la farina i els ous i assaona amb sal, pebre, marduix i alls triturats.
Barrera les verdures i la meitat de la mozzarella ratllada.
Omple la barreja en la safata greixada, agrega la barreja de crema, espolsa la resta del formatge per sobre i cou al forn preescalfat a 200 graus (calor superior i inferior) durant uns 40 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.