Pebrots verds farcits amb carn picada i pistatxos

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cebes de primavera
  • 60 g de festucs
  • 5 pebrots verds
  • 500 g de carn picada, per exemple, xai i vedella
  • 2 cullerades d'oli per fregir
  • Sal
  • Pebre
  • 200 g de formatge italià semidur, per exemple Asiago
  • ½ remet de marduix
  • 2 dl de brou

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla les cebes tendres amb el verd, en anelles fines.
Pica els pistatxos grossos.
Talla 4 pebrots verds longitudinalment, elimina el nucli i reserva.
Talla el pebrot restant a daus petits i reserva.
Fregeix la carn picada amb l'oli.
Afegeix el blanc de les cebes tendres i els festucs.
Agrega els daus de pebrot i el verd de la ceba tendra.
Amaneix amb sal i pebre.
Afegeix el formatge ratllat pel damunt i incorpora per sobre les fulles de marduix.
Omple la massa a les meitats dels pebrots verds.
Posa les meitats de pebrots farcits en una safata de forn.
Rega pel damunt amb el brou, tapa la safata, enforna i cuina durant uns 20 minuts a 180 graus.

Notes

Amb una barreja de carn picada de vedella i xai, les cebes de primavera, els festucs i els pebrots farcits de formatge constitueixen un plat abundant que els agrada als nens.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

321 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!