Pebrots verds farcits amb carn picada i pistatxos
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cebes de primavera
- 60 g de festucs
- 5 pebrots verds
- 500 g de carn picada, per exemple, xai i vedella
- 2 cullerades d'oli per fregir
- Sal
- Pebre
- 200 g de formatge italià semidur, per exemple Asiago
- ½ remet de marduix
- 2 dl de brou
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla les cebes tendres amb el verd, en anelles fines.
Pica els pistatxos grossos.
Talla 4 pebrots verds longitudinalment, elimina el nucli i reserva.
Talla el pebrot restant a daus petits i reserva.
Fregeix la carn picada amb l'oli.
Afegeix el blanc de les cebes tendres i els festucs.
Agrega els daus de pebrot i el verd de la ceba tendra.
Amaneix amb sal i pebre.
Afegeix el formatge ratllat pel damunt i incorpora per sobre les fulles de marduix.
Omple la massa a les meitats dels pebrots verds.
Posa les meitats de pebrots farcits en una safata de forn.
Rega pel damunt amb el brou, tapa la safata, enforna i cuina durant uns 20 minuts a 180 graus.
Notes
Amb una barreja de carn picada de vedella i xai, les cebes de primavera, els festucs i els pebrots farcits de formatge constitueixen un plat abundant que els agrada als nens.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.