Cassola de patates a l'espanyola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 polsim de flocs de xili
  • 1 kg de patates ceroses
  • 3 grans d'all
  • 2 culleradetes de comí
  • 5 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 2 culleradetes de pebre vermell
  • 1 pebrot, groc
  • 1 pebrot, vermell
  • 1 polsim de pebre
  • 2 cebes vermelles
  • 1 polsim de sal
  • 10 rodelles de pernil Serrano
  • 3 cullerades de vinagre de xerès.

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb la pell en aigua salada durant uns 20 minuts.
Mentrestant, renta, asseca i talla els pebrots a daus mitjans.
Pela les cebes i els alls.
Pica la ceba finament.
Tritura els alls amb el comí fresc en un morter.
Afegeix una mica de pebre vermell en pols, 3 cullerades d'oli, el vinagre a l'all i barreja bé.
Condimentem bé amb sal i uns quants flocs de xili
Passat el temps de cocció, escorre les patates, deixa refredar i pela amb cura.
Talla a rodanxes, posa en una paella amb una mica d'oli i fregeix.
Al cap d'uns minuts, afegeix els daus de pebrot i la ceba.
Fregeix uns 5 minuts més, remenant de tant en tant.
Finalment, agrega la barreja d'all, condimenta bé amb sal i pebre i disposa en els plats per servir.
Guarneix al damunt de cada plat amb les rodelles de pernil Serrano i serveix immediatament.

Notes

Patates fregides, pebrots vermells i pernil Serrano. Una recepta senzilla i saborosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!