Bacallà a la mel

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1’200 llom de bacallà
  • 4 dl d’oli d’oliva
  • 200 g de farina
  • 3 tasses de cafè amb mel
  • 1 fulla de llorer
  • ¼ litre d’aigua

6 racions

Elaboració

Primer de tot poseu en una cassola amb aigua freda el bacallà i la fulla de llorer a foc molt lent, a fi que es vagi escalfant molt a poc a poc, important l’aigua no ha de bullir, en el moment en que es veu una escuma blanca, retireu el bacallà de l’aigua amb molt de compte i l’esteneu sobre un drap blanc.
Deixeu-lo refredar 1 hora a fi de que agafi consistència, i així poder tallar-lo a tires.
Passeu aquestes tires per farina i després per una pasta que haureu fet en barrejar part de la farina, part de la mel i part de l’aigua de coure el bacallà, ha d’haver quedat una pasta lleugera.
Fregiu els trossos de bacallà, arrebossats com hem dit, en un oli no massa calent, per no cremar la mel, doneu la volta amb cura, fins que quedin rossos. Serviu abans que es refredin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: